Rasa: Cz艂owiek
Profesja: Mag/Zab贸jca
Sojusz: [AEG]/[SF]
Nick S1: Kaanan
Nick S2: Zahar Pom贸g艂: 13 razy Wiek: 15 Do艂膮czy艂: 12 Mar 2009 Posty: 137 Sk膮d: Katowice
Wys艂any: 2010-07-30, 16:56
Cold, wiesz dlaczego jest taki bilans? Bo mam niski lvl (7) i nie mam wszystkich czar贸w potrzebnych do skutecznego grania. Co prawda nie doszed艂em wtedy do 130 lvl bo mi sie znudzi艂o granie i ci膮g艂e wygrywanie z silniejszymi od siebie o 10 lvl. Druga sprawa czasu nie mia艂em i musia艂em zrezygnowa膰 z gry.
Nick S1: Gold Eye
Nick S2: ***** Pom贸g艂: 36 razy Do艂膮czy艂: 07 Kwi 2008 Posty: 109
Wys艂any: 2010-07-30, 17:50
Zahar napisa艂/a:
:P Tyyyy a mo偶e gumki z logiem VA dla pa艅 . W walce by艂oby to jako czar przygotowawczy i po jego rzuceniu 偶aden m臋偶czyzna nie m贸g艂by si臋 dosta膰 do panny w bezpo艣rednim zwarciu a czary bojowe odbija艂yby si臋 w niego.
To ja poprosze takze gumki dla panow :D
_________________ Czy kto艣 na tym forum wie, po co jest guzik POM脫G艁?
Rasa: Cz艂owiek
Profesja: 艁ucznik
Sojusz: ***
Nick S1: Sachiel
Nick S2: Sachiel Pom贸g艂: 26 razy Wiek: 25 Do艂膮czy艂: 22 Sty 2008 Posty: 2187 Sk膮d: Bia艂ystok
Wys艂any: 2010-07-30, 19:51
zamykam ,bo ten temat to shit
_________________ "Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. " -Albert Einstein
Nie mo偶esz pisa膰 nowych temat贸w Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach Nie mo偶esz zmienia膰 swoich post贸w Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w Nie mo偶esz g艂osowa膰 w ankietach Nie mo偶esz za艂膮cza膰 plik贸w na tym forum Mo偶esz 艣ci膮ga膰 za艂膮czniki na tym forum