Forum browserowej gry fantasy - Vis Arcana  Strona G艂贸wna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U偶ytkownicyU偶ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez mo偶liwo艣ci zmiany post贸w lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Nast臋pny temat

Tagi tematu: gracza, obra藕liwy, opis, Pro艣ba, ukaranie, za

Zamkni臋ty przez: Lord DarX
2010-06-17, 19:46
Pro艣ba o ukaranie gracza za obra藕liwy opis
Autor Wiadomo艣膰
Bedivere 
Moderator
Exxx Nygga

Rasa: Elf/Nizio艂ek
Profesja: Mag
Sojusz: |LW|/ [LXG]
Nick S1: Bedivere
Nick S2: Bedivere
Pom贸g艂: 6 razy
Do艂膮czy艂: 26 Gru 2008
Sk膮d: Warszawa
Wys艂any: 2010-06-16, 07:41   Pro艣ba o ukaranie gracza za obra藕liwy opis

skarga dotyczy gracza : http://s2.visarcana.pl/pr...om%20pl%20pedro

Gracz grom pl pedro w swoim opisie obra偶a moj膮 jak i inne osoby textem tu cyt: "Ulubione maskotki do obijania ;] -> bedzia, darkirenia, barti i podobne lamki ;] "
Gracz juz raz by艂 karany za obra藕liwy opis jak wida膰 sam niepotrafi uczy膰 sie na swoich b艂臋dach . Prosi艂bym o rozpatrzenie mojej skargi i z g贸ry Dziekuje ;)

pedro_t 

Rasa: mroczny elf/cz艂owiek
Profesja: druid
Sojusz: WB
Nick S1: grom pl pedro
Nick S2: grom pl pedro
Pom贸g艂: 3 razy
Do艂膮czy艂: 14 Lut 2008
Sk膮d: Gda艅sk
Wys艂any: 2010-06-16, 18:59   

Bedek co chwile zglasza skargi na mnie, ktore sa caly czas odrzucane. Wida膰 ma jakis kompleks mojej osoby. A opis juz jest baardzo d艂ugo i by艂 juz pewnie niejeden raz lustrowany :)

A lamka to standardowe okreslenie uzywane w grze dla osob slabiutkich typu bedzia:)

A ja prosze o ukaranie tego p艂aczka za ci膮g艂e zg艂aszanie bezpdostawnych skarg na moja osob臋 i zatruwanie zycia GO.

Lord DarX 
Game Operator

Rasa: Krasnolud
Profesja: Barbarzy艅ca
Sojusz: SSq>LW
Nick S1: Lord DarX
Nick S2: Pola oznaczone * s膮 wymagane;)
Pom贸g艂: 19 razy
Do艂膮czy艂: 09 Sty 2009
Sk膮d: z piwnicy
Ostrze偶e艅:
 1/3/6
Wys艂any: 2010-06-17, 10:00   

Niezupe艂nie odrzucane

http://forum.visarcana.pl...dro-vt67374.htm

Dumam czy kara膰, jak wydumam to dam zna膰, ale prowokacyjne posty na forum nie wp艂yn膮 pozytywnie na moje dumania. Mo偶e jaki艣 偶al za grzechy wp艂yn膮艂 by na pokut臋, gdy偶 zatwardziali grzesznicy sp艂on膮 w ogniu piekielnym ;)

I nie robi膰 mi tu piaskownicy z przekomarzaniami o to kto ma wi臋ksz膮 艂opatk臋, bo mi mo偶e jaka艣 skarga umkn膮膰, a nat艂ok ich straszliwy ostatnio ;)

pedro_t 

Rasa: mroczny elf/cz艂owiek
Profesja: druid
Sojusz: WB
Nick S1: grom pl pedro
Nick S2: grom pl pedro
Pom贸g艂: 3 razy
Do艂膮czy艂: 14 Lut 2008
Sk膮d: Gda艅sk
Wys艂any: 2010-06-17, 12:28   

Racja. Kiedys mialem mocniejszy opis i otrzymalem 1 dzien bana za "obraze" ale kara by艂a zawieszona z powodu ma艂ej szkodliwo艣ci i pochopnej decyzji czy jako艣 tak ( nie pamietam dokladnie bo maile z Selya sa skasowane).

Pozniej bedek dalej skladal podobne skargi na moje opisy ale byly odrzucane przez Kamila, Wrone i Sachiela jesli sie nie myle.

Teraz dalej probuje mi utrudnia膰 gre. A jesli slowo "lamka" traktuje za obraze i uw艂aczanie jego osobie to juz szkoda komentowac jego zachowanie :)

Roothaar 

Profesja: Barbie
Sojusz: KPK/PIG2
Nick S1: Richard Parker
Nick S2: mr.selfdestruct
Pom贸g艂: 6 razy
Do艂膮czy艂: 26 Lis 2008
Sk膮d: Wwa
Wys艂any: 2010-06-17, 16:26   

Lord DarX napisa艂/a:

I nie robi膰 mi tu piaskownicy z przekomarzaniami o to kto ma wi臋ksz膮 艂opatk臋, bo mi mo偶e jaka艣 skarga umkn膮膰, a nat艂ok ich straszliwy ostatnio ;)

W艂asnie chcia艂em napisa膰 偶e to piaskownica, 艂opatk膮 i piaskiem sobie sypia po oczach ;)

Jak dla mnie obraz膮 nie jest lamka - a niby dlaczego? to obraza 偶e kto艣 jest s艂aby? Ale obrazliwe jest nazywanie faceta kobiet膮 ('bedzia' itp) - ka偶dy wie o co chodzi i niech nie 艣ciemnia ze nie wie.

Aha jesli chodzi o feminstki - nazywanie kobiety facetem tez by艂oby obrazliwe ;P

Badz Grom doros艂y i zmien to /zw艂aszcza ze np. Dark juz nie gra od 2-3 miesiecy/ i po temacie, lej innych ludzi, ale ich nie obra偶aj

Lord DarX 
Game Operator

Rasa: Krasnolud
Profesja: Barbarzy艅ca
Sojusz: SSq>LW
Nick S1: Lord DarX
Nick S2: Pola oznaczone * s膮 wymagane;)
Pom贸g艂: 19 razy
Do艂膮czy艂: 09 Sty 2009
Sk膮d: z piwnicy
Ostrze偶e艅:
 1/3/6
Wys艂any: 2010-06-17, 19:44   

For m艂a to pierd贸艂ka bez znaczenia, ale jak zg艂oszone to musia艂em po艣wi臋ci膰 troch臋 cennego kiblowego czasu na przedumanie tego ;) A co do "bedzi" to ja tam w ich romanse nie wnikam ale jako艣 tak mi si臋 film "W pogoni za Amy" Kevina Smitha przypomnia艂 (kto ogl膮da艂 ten wie) ;)
Zmie艅 Gromie opisa skoro taki on uczucia rani膮cy, nie b臋d臋 Ci grzeba艂 w profilu bez potrzeby :)
Zamykam, jak si臋 Bedek chcia艂 b臋dzie odwo艂ywa膰 dalej to na moderatorskim napisze i rostwosze.

PS. Ameryka艅scy naukowcy odkryli 偶e nie ma kobiet brzydkich. S膮 tylko takie o niemieckim typie urody ;)

Wy艣wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo偶liwo艣ci zmiany post贸w lub pisania odpowiedzi
Nie mo偶esz pisa膰 nowych temat贸w
Nie mo偶esz odpowiada膰 w tematach
Nie mo偶esz zmienia膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz usuwa膰 swoich post贸w
Nie mo偶esz g艂osowa膰 w ankietach
Nie mo偶esz za艂膮cza膰 plik贸w na tym forum
Mo偶esz 艣ci膮ga膰 za艂膮czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: