| |
|
poprawka do alchemika |
| Autor |
Wiadomość |
banek
Sojusz: bez sojuszowy amen:)
Nick S1: viaphronesis
Nick S2: nie gram
|
Wysłany: 2010-05-23, 09:55 poprawka do alchemika
|
|
|
rozumiem że złoto można zmienic w kamien czy kryształ,ale czemu nie można w drewno stąd moja propozycja dodania do alchemika mozliwości zamiany w drewno w koncu to TYLKO gra więc można trochę dodać nieprawdopodobnych rzeczy.. |
|
_________________ Ile znosić mam kolesiostwo,karania winnych brak. zero sprawiedliwości,zero szans.. co za świat |
|
|
|
 |
Dierde
Rasa: Elf
Profesja: Łucznik
Sojusz: SM
Nick S1: Ultima
Nick S2: ------
|
Wysłany: 2010-05-23, 18:44
|
|
|
zamiana złota w złoto
Proporcje: 15 jednostek złota w 17 złota
nieprawdopodobne ale prawdziwe |
|
|
|
|
 |
banek
|
Wysłany: 2010-05-23, 19:24
|
|
|
| Proszę nie spamować.. co myślicie o tym,taka poniekąd kosmetyczna zmiana,ale sądzę że czasem sie przydać może:) |
|
_________________ Ile znosić mam kolesiostwo,karania winnych brak. zero sprawiedliwości,zero szans.. co za świat |
|
|
|
 |
SłupskiWojownik

Rasa: Człowiek
Profesja: Paladyn
Sojusz: [[LW]] Lords of War || _SSq_ [*]
Nick S1: Słupski Wojownik
Nick S2: ...
Wiek: 20 Dołączył: 17 Paź 2008 Posty: 53 Skąd: Słupsk/Poznań
|
Wysłany: 2010-05-23, 19:44
|
|
|
kosmetyczna zmiana, jak to moze komus pomoc to czemu nie.
ja sam nigdy nie korzystalem z alchemika, dla mnie rownie dobrze mogloby go wogole nie byc ;] |
|
_________________ “If you even dream of beating me you'd better wake up and apologize.” M. Ali |
|
|
|
 |
banek
|
Wysłany: 2010-05-23, 19:59
|
|
|
| ja korzystam jak potrzebuje np kamykow to zmieniam wydobycie 14k złota na h na 12k kamyka na h drewno też bym zamienił.. |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
 |
|
 |